Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru din Guvernul Tudose, dezvăluiri din culisele PSD: 'Nu Dragnea este vinovat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a acceptat în premieră, pentru www.realitatea.net, să se destăinuie şi să mărturisească lucruri despre liderul PSD, Liviu Dragnea. Marius Dunca spune despre Liviu Dragnea că este „un om cu care dacă ai discutat ceva, așa trebuie să se întâmple”. Cât despre scandalul din PSD, când miniștrii au plecat în masă, Marius Dunca a declarat că „nu Dragnea este vinovat”.

„Este un om cu care daca ai discutat ceva, asa trebuie sa se intample. Ne asumam cu totii responsabilitatea. Nu doar liderul este vinovat. Toti suntem. Si asta cred ca trebuie sa intelegem, sa nu mai cautam vinovati. Mereu se cauta vinovati.”, a declarat Marius Dunca, întrebat ce fel de om este Liviu Dragnea.

Buletinele de identitate, schimbare MAJORĂ. Cardul de sănătate, DESFIINȚAT

Cât despre scandalul din PSD, când miniştrii au plecat în masă şi cei mai mulţi au revenit în funcţiile iniţiale, Marius Dunca a spus că „nu Dragnea este vinovat”.

„Lucrurile sunt foarte simple. Aici este asumare de partid. Ne-am asumat in partid un program de guvernare. Atentie, ca si eu fac parte din conducerea partidului. Daca partidul considera ca lucrurile nu evolueaza in directa corecta, normala... Am spus ca nu mai facem echipa. Si s-a decis in Comitetul Executiv. Nu Dragnea este vinovat. Orice se intampla in tara asta, tot Dragnea este de vina? (râde) S-a făcut o evaluare...Este simplu. S-a spus ca x, y si z nu mai au sustinere politica. Si noi trebuie sa intelegem ca ajungem pe aceste functii numiti politic. Nu ca suntem cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai buni romani. Am fost numit politic, am fost demis politic. Dar, de fapt, daca nu mai corespund cerintelor, fac singur un pas in lateral. Poate trebuie sa ma mai pregatesc. Nu pun in pericol intreaga tara, o echipa.”, a continuat Marius Dunca.

Marius Dunca a susținut că ultimul cuvânt îl are Liviu Dragnea și este „normal” pentru că președintele își asumă tot.

„Este normal ca ultimul cuvant sa il aiba seful, pentru ca presedintele isi asuma tot. Acum, toata lumea il acuza pe Dragnea. Ati auzit vreun alt nume sa fie acuzat din partid?”, a mai spus Marius Dunca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.