Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor care a încercat să violeze o bătrână şi a înjunghiat-o de 43 de ori, trimis în judecată

ciocanel judecator

Un adolescent de 15 ani din judeţul Harghita, care a înjunghiat de 43 de ori o bătrână din localitatea Mereşti, după ce anterior încercase să o violeze, a fost trimis în judecată de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Minorul, aflat în arest preventiv, a fost deferit justiţiei pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă de viol, violare de domiciliu şi distrugere, potrivit unui comunicat al PÎCCJ.

Agresiunea s-a produs în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2016, în locuinţa victimei. "Inculpatul B. L. a pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unei persoane din localitatea Mereşti, judeţul Harghita, degradând uşa de acces a imobilului. Ulterior, profitând de capacitatea redusă a victimei de a se apăra, dată fiind vârsta înaintată a acesteia şi handicapul locomotor de care suferea, a încercat să o constrângă, prin acte de violenţă extremă, să întreţină raporturi sexuale", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, agresorul a luat din locuinţă un cuţit cu care i-a aplicat victimei lovituri multiple, care i-au provocat suferinţe prelungite, de maximă intensitate. "Violenţele au avut loc în condiţiile unor manevre de autoapărare ale victimei, provocând în final decesul acesteia. În raportul medico-legal de necropsie au fost reţinute 43 de plăgi înţepate-tăiate multiple ale capului, gâtului, toracelui, abdomenului şi membrelor", se menţionează în comunicatul PÎCCJ.

După finalizarea rechizitoriului, dosarul a fost înaintat pentru judecare la Tribunalul Harghita. Cercetările în dosar au fost realizate în colaborare cu Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia de Investigaţii Criminale şi cu Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.