Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mort şi şapte răniţi, după ce o autoutilitară s-a izbit de un copac în Harghita

politia

Un bărbat a murit şi alţi şapte au fost răniţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 13 B, după ce o autoutilitară a părăsit carosabilul şi s-a izbit violent de un copac.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu, accidentul s-a produs între localităţile Joseni şi Gheorgheni şi s-a soldat cu decesul unui tânăr de 37 ani, şoferul autoutilitarei, şi rănirea a altor şapte bărbaţi, dintre care trei au rămas încarceraţi. 

Patru dintre persoanele rănite au fost preluate de echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar celelalte trei de echipaje SMURD, care le-au transportat la Spitalul municipal din Gheorgheni. 

Alina Ciubotariu a precizat că şase dintre răniţi au fost transportaţi în cursul nopţii la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc, unul în stare critică, în comă, iar ceilalţi având fracturi deschise la membre. 

Răniţii au vârste cuprinse între 19 şi 51 ani şi sunt din comunele Joseni şi Remetea. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat pentru AGERPRES că accidentul s-a produs pe fondul oboselii accentuate, din cauza căreia şoferul, din localitatea Remetea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit frontal de un copac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.