Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou consilier la Palatul Cotroceni

SANDRA PRALONG

Președintele Klaus Iohannis a făcut o numire controversată în cadrul Administrației Prezidențiale. Sandra-Marylin-Andreea Pralong  va ocupa funcția de Consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor al Administrației Prezidențiale, potrivit unei comunicări remise STIRIPESURSE.RO

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe doamna Sandra-Marylin-Andreea Pralong în funcția de Consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor al Administrației Prezidențiale, începând cu data de 1 septembrie a.c.

Departamentul Comunicare Publică 
31 August 2015

****

Sandra Pralong, fost consilier la Cotroceni în mandatul lui Emil Constantinescu, a candidat din partea ARD (PDL + PNTCD + FC) pentru un post de senator, dar a pierdut în fata șui Crin Antonescu.

Numele său actual, conform dosarului de candidatură depus la BEM, este Sandra-Marilyn-Andreea Budiş.

Conform declaraţiei de avere pe lângă cele două apartamente din străinătate, ea mai are unul în Constanţa şi două în Bucureşti.

Astfel, ea deţine un apartament de 60 de metri pătraţi în New York, cumpărat în 1987, un apartament de 120 de metri pătraţi în Lausanne – Elveţia, cumpărat în 1982, un apartament de 100 de metri pătraţi în Constanţa, cumpărat în 2011, un apartament de 120 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărat în 1997 şi un alt apartament de 220 de metri pătraţi în Bucureşti, obţinut în urma donării unui teren moştenit şi recuperat în 2000 către un dezvoltator imobiliar care a construit un bloc.

Ea deţine un autoturism marca Mercedes A Class, cumpărat în 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.