Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou CUTREMUR în politică! Imaginile care pot pune la pământ un PREZIDENȚIABIL/ VIDEO

administratia-prezidentiala

Victor Ponta este din nou torpilat în plină campanie prezidențială! După ce a fost acuzat de președintele Traian Băsescu de faptul că a fost ofițer acoperit în perioada 1997-2001, apoi a fost huiduit la Arad, în Italia și Spania, premierul primește o nouă lovitură.

De data asta, imaginile provin dintr-un film despre viața fostului procuror Cristian Panait, coleg cu Ponta în trecut în procuratură. O parte a presei a scris că premierul ca ar fi fost ultimul om care l-a vazut pe Panait inainte sa se sinucida. Ponta era, atunci, sef al Corpului de Control al guvernului Adrian Nastase. Mai mult, unii adversari politici l-au acuzat chiar de crimă pe Victor Ponta.

Premierul a oferit o declarație despre această peliculă: ”Filmul lui Tudor Giurgiu despre procurorul Panait nu are nicio legatura cu mine. El spune acolo ca eu nu mai eram procuror de mult timp.”, a declarat premierul.

Filmul "De ce eu?" este regizat de Tudor Giurgiu, dupa un scenariu de Loredana Novak si Tudor Giurgiu, iar in rolurile principale apar Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile si Dan Condurache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.