Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou incendiu în Parcul Natural Văcăreşti: Anunţul autorităţilor

incendiu vacaresti

Un început de incendiu în Parcul Natural Văcărești a fost sesizat, astăzi, de agenții Patrulei Călare a Municipiului București. Focul a fost stins imediat de lucrătorii IGSU, sprijiniți de polițiștii locali.

Astăzi, în jurul orei 14, un echipaj al Patrulei Călare a Municipiului București, care efectua rondul în zona Deltei Văcărești în vederea prevenirii faptelor antisociale, a observat cum în partea stufărișului deltei dinspre Splaiul Unirii/Șos. Vitan Bârzești se înalță un fum gros. Imediat, cei doi călăreți au ajuns acolo unde vegetația luase deja foc și au alertat dispeceratul Poliției Locale a Municipiului București. În doar câteva minute, echipaje ale IGSU au sosit la fața locului și, sprijinite de unități ale Poliției Locale și Patrulei Călare, au reușit să lichideze incendiul. Intervenția echipajului Patrulei Călare a fost deosebit de promptă având în vedere că în zona în care a izbucnit noul incendiu este vegetație uscată care ar fi dus la o propagare rapidă a flăcărilor și, implicit, la un incendiu puternic.

Incendiul stopat astăzi este al patrulea în ultimele săptămâni. Datorită evenimentelor de acest gen anterioare – în baza unei strategii a Primarului General – Poliția Locală a Municipiului București a declanșat un program de monitorizare cu ajutorul patrulelor călare și canine. Totodată, Parcul Natural Văcărești va fi supravegheat, pe lângă patrulele canine și pedestre, și cu un sistem de supraveghere video racordat la dispeceratul Poliției Locale a Municipiului București, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.