Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou mega-scandal la orizont: Victor Ponta în dosarul Voicu-Păun de la DNA

ponta nervos

Ajuns în arest preventiv pentru că ar fi deturnat fonduri europene destinate romilor, deputatul Nicolae Păun (Partida Romilor) face denunţuri explozive la DNA. Păun a depus un memoriu la DNA în care arată că banii alocaţi i-a distribuit în judeţele unde au candidat fostul premier Victor Ponta (PSD) şi deputatul Mădălin Voicu (PSD), potrivit unor surse judiciare citate de adevarul.ro.

Surse menţionate precizează că Nicolae Păun a explicat în faţa procurorilor DNA că în anul 2012 Mădălin Voicu şi-ar fi făcut campanie electorală cu banii daţi de Guvernul României pentru acţiunile socio-economico-culturale destinate romilor, folosindu-i în scopul de a deveni deputat de Constanţa. Nicolae Păun a mai depus un memoriu la DNA, susţin sursele citate, în care a arătat că banii alocaţi Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa de către Guvern pentru activităţi socio-culturale destinate comunităţii de romi i-a distribuit în mod special în două judeţe (Constanţa şi Gorj) unde au fost organizate acţiuni ce au avut drept scop câştigarea încrederii electoratului pentru ca Victor Ponta şi Mădălin Voicu să câştige alegerile parlamentare din anul 2012.

Victor Ponta a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.20 Gorj, colegiul uninominal nr.6. Mădălin Voicu a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.14 Constanţa, colegiul uninominal nr.10.

Vezi şi: Nicolae Păun, atac la bărbăţia lui Mădălin Voicu. Cum explică ameninţările la adresa procurorilor

Vezi și: Cum l-a salvat Ponta de arestare pe Mădălin Voicu (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.