Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou model Dacia, surprins pe stradă - FOTO

dacia logo

Dacia continuă să dezolte noi modele de maşini. O Dacia Duster a fost surprinsa pe drumuri publice, în teste, având un tip de caroserie pick-up si patru portiere. Este pentru prima data cand apar poze Dacia Duster Pick-Up Double Cab, pana acum fiind stiut faptul ca au fost puse in circulatie doar pick-up-uri Duster cu cabina simpla (doua locuri).

Potrivit HotNews, fotografia cu Dacia Duster Pick-Up Double Cab a fost postata pe Facebook de catre un angajat Dacia care a surprins masina pe strada. Automobilul are numere de PROBE, ceea ce inseamna ca este un prototip realizat pentru omologare si testare. Masina este mai lunga decat un Duster de serie si chiar decat Duster Pick-Up cu cabina simpla, ceea ce face trimitere la Duster Ambulanta.

Masinile Duster Pick-Up puse in circulatie pana acum au fost modificate de caroserierul Romturingia, clientul care le-a solicitat fiind compania petroliera OMV Petrom. Si Dacia Duster Pick-Up Double Cab este realizata tot de Romturingia, potrivit oficialilor companiei, nu de Renault Technologie Roumanie (RTR).

In urma unei vizite la RTR a fost prezentat jurnalistilor, in luna mai din 2014, un pick-up Duster cu patru usi si sase roti, despre care compania a spus clar ca nu exista intentii sa fie produs. Versiunea Duster Pick-Up Duble Cab surprinsa la teste pe strada in 20 mai 2015 pare sa fie insa mult mai fezabila pentru a fi produsa, daca nu oficial de Dacia, macar la carosierul Romturingia.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.