Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou moment 'magistral' marca Gigi Becali: Ce opere celebre a confundat patronul FCSB! 'Mi-a plăcut mult melodia asta'

Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a părăsit, duminică seară, Arena Naţională după derbiul câştigat cu Dinamo fredonând Marşul Triumfal din opera Aida de Giuseppe Verdi. "Toată emoţia de pe final îţi dă o energie prin care să cânţi Traviata de Verdi. Pe mine mă interesează de Alibec la ora asta? Eu cânt Traviata acum, de Verdi şi mă interesează de Alibec?", le-a spus Becali reporterilor, confundând cele două opere.

Luni, el a precizat că ştia că era Aida, dar a fost prea euforic şi de aceea a spus că e Traviata.

Citește și: Mihai Stoica, după victoria cu Dinamo: 'Am arătat tabela la final, e singurul gest pe care îl pot face când sunt jignit cu ardoare'

"Aida, da, ştiam, dar în euforia aia... Mie Aida de Verdi mi-a plăcut întotdeauna. Mi-a venit, aşa, instantaneu în cap, aşa de mult mi-a plăcut melodia asta. Eu ştiu să o cânt foarte frumos, numai că nu pot să o cânt în faţa camerelor de luat vederi. Nu am avut emoţii, dar o cântam mai repede, că nu te apuci să cânţi în faţa microfoanelor", a declarat Becali, la Pro X, conform News.ro.

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.