Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal la Steaua: A refuzat să-şi rezilieze contractul şi l-au trimis la liceu

scandal

La începutul anului, Steaua a decis schimbarea preparatorului fizic, Reghe fiind nemulțumit de forma jucătorilor săi. Steaua l-a adus pe Marian Lupu, dar Matteo Spatafora, fostul preparator, încă nu a și-a reziliat contractul cu roș-albastră, potrivit fanatik.ro. Se pare că italianul nu ar dori să accepte rezilierea contractului în termenii propuși de Steaua și ar cere tot salariul până la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

Astfel, se pare că Spatafora a fost trimis la liceul Mircea Eliade, așa cum s-a întâmplat cu jucătorii care nu au mai fost păstrați în lotul echipei lui Reghe. "Nu mai lucrez la echipa mare. Nu am acceptat rezilierea contractului cu Steaua după ce au adus un alt preparator fizic în locul meu. Încă nu mi-am rezolvat problemele. Însă nu e normal ce mi s-a întâmplat. Dacă doresc o reziliere de contract, cei din conducere trebuie să procedeze ca în țările din străinătate.

Dacă dai un om afară, trebuie să îi dai banii până la sfârșitul contractului. Așa vreau și eu. Eu am venit la Steaua cu inima deschisă, dar mi s-au întâmplat multe lucruri aici", ar fi declarat Spatafora potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.