Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou termien în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova: Când se va da decizia

Adrian Mititelu

Azi, la Curtea de Apel, s-a judecat un nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova, în care sunt implicați Adrian Mititelu, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu.

"Probele le-au adus procurorii, sunt foarte mari. Voi explica cu lux de amănunte cum s-au întâmplat lucrurile. Domnul Dragomir a semnat pentru dezafiliere. Dacă noi nu mai existăm, vă daţi seama că a semnat, nu?", a spus Mititelu, informează România TV.

"Toţi tâmpiţii de asta vorbesc în România", a replicat Dragomir la declaraţia lui Mititelu, conform aceleiași surse.

Ce s-a mai întâmplat azi, conform Dolce Sport:

Avocatul Ligii Profesioniste de Fotbal a cerut reaudierea lui Stângaciu, lui Justin Ștefan, lui Brașoveanu, lui Kassai, lui Mihalache și lui Viorel Duru.

Avocatul LPF le-a cerut reprezentanților FRF să depună o explicație a atribuțiilor lui Dragomir în Comitetul Executiv și, mai ales, ca la ședință acesta a participat ca vicepreședinte al FRF, nu ca reprezentant al LPF.

S-a solicitat acordul de transfer al lui Mihai Costea la Steaua. Transferul a fost realizat înainte de dezafilierea echipei din Craiova.

Mititelu a cerut actele prin care FRF a plătit 4.000.000 euro către casa de avocatură, dar și o stenogramă a unei ședinte a Comitetului Executiv, în care Mircea Sandu susține că are cinci avocați la ICCJ.

FRF a cerut audierea lui Mircea Moise, dar și audierile mai multor jucători, plus o nouă evaluare, pentru că precedenta a fost greșită. Cel care a întocmit-o nu a înțeles că valoarea de transfer și clauza de denunțare unilaterală nu reprezintă același lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.