Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un oficial confirmă: 'Am vorbit cu Gigi Becali despre jucător. Doar el și-l poate permite'

www.looktv.ro
Gigi Becali bani

Cornel Șfaițer, președintele lui FC Botoșani, spune că a purtat mai multe negocieri cu Gigi Becali despre noua stea a fotbalului românesc Olimpiu Moruțan.

"Am discutat cu domnul Becali despre Moruțan. Acest băiat e urmărit de multe cluburi, dar în România cred că doar Steaua și-l poate permite. Sunt însă multe formații de afară care îl vor. Nu vreau să vă zic câți agenți au sunat. Sunt echipe din Olanda, din Germania și din Franța. E vizibil faptul că e foarte talentat. Eu aș spune că este în top 5 cei mai talentați români.

Citește și: Șumudică a fost 'ARS' de UEFA: Amendă usturătoare primită de antrenorul Astrei

E și foarte muncitor și rezistă bine. A avut două jocuri la echipa Under 21, a jucat vineri și luni, apoi vinerea trecută a jucat din nou tot meciul, a intrat și azi. A acumulat multă oboseală, dar chiar și așa a avut evoluții bune. Situația lui trebuie gestionată bine. El acum are nevoie să mai stea la Botoșani, n-a împlinit nici 18 ani. Să mai stea din vară încă 6 luni sau chiar un sezon.

Am știut de când l-am luat că este un fotbalist important. Îl dorea și domnul Hagi, care știm bine că simte foarte bine jucătorii. Nu vreau să vorbesc acum de un preț, dar va fi un jucător scump, foarte scump", a declarat Șfaițer pentru gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.