Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pastor a fost ucis într-o biserică baptistă din Ohio

biserica cruce

Un individ a deschis focul duminică într-o biserică baptistă din Dayton, în statul Ohio (nordul SUA), omorându-l pe pastor, potrivit presei locale, scrie AFP. Pastorul de la St. Peter's Missionary Baptist Church a decedat în urma rănilor provocate de gloanţe, incidentul având loc în jurul orei 12.30 (17.30 GMT), a informat postul local de televiziune WHIO, citând poliţia.

O femeie citată de canalul de televiziune a precizat că a auzit două împuşcături după ce un bărbat a intrat în biroul pastorului. Mai mulţi martori au făcut cunoscut că poliţia a escortat un bărbat cu cătuşe la mâini, urcat pe o motocicletă a forţelor de ordine. Un alt post de televiziune, WDTN, a citat martori care au afirmat că, după ce pastorul a plecat de la pupitrul din biserică, a fost urmat în biroul său de un bărbat din adunare. Ulterior, s-au auzit mai multe focuri de armă, iar enoriaşii au luat-o la fugă. Cel puţin 20 de persoane se aflau în interiorul bisericii în momentul atacului armat, potrivit WDTN.

Pe 17 iunie, un adolescent partizan al teoriei superiorităţii rasei albe a ucis nouă persoane de culoare într-o binecunoscută biserică a comunităţii afro-americane din Charleston, în Carolina de Sud (sud-estul SUA), reaminteşte Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.