Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pedofil din India şi-a recunoscut ORORILE: A violat peste 500 de copii in 12 ani / VIDEO

india

Politia din Delhi, India, a prins un pedofil in serie, acuzat ca ar fi abuzat sexual 500 de copii pe durata a 12 ani, relateaza Times of India. Barbatul a fost retinut recent de politie pentru ca a abuzat doua fetite de 9 si 10 ani. Dupa ce a fost prins a recunoscut ca ar fi violat sute de copii pe care ii urmarea dupa scoala.

Agresorul, Sunil Rastogi, a fost arestat prima data in 2006 pentru ca a violat un minor, insa a fost eliberat dupa doar 6 luni, iar faptele sale nu au fost investigate de politie. Barbatul in varsta de 38 de ani este tatal a cinci copii, dintre care doua fete, iar politia va investiga daca si acestea au fost abuzate sexual, conform ProTV.

In timpul interogarii, agresorul a recunoscut ca a violat mai multe fetite iar in multe cazuri calatorea cu trenul cate 4-5 ore pentru a-si gasi noi locuri de atac. Anchetatorii au imagini surprinse de camerele de supraveghere in care barbatul apare incercand sa agreseze fetite pe strada. India este tara cu cei mai multi copii abuzati sexual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.