Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist de la rutieră dă cărțile pe față: E REVOLTĂTOR ce se întâmplă

Moartea polițistului din coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea scoate la iveală ceea ce se întâmplă, cu adevărat, în poliție! Angajații MAI au început să dea cărțile pe față și să aibă curajul să spune ce se întâmplă. Un polițist din Vrancea spune care sunt dotările poliției.

Citește și: BOMBĂ de la DNA: Nepotul lui Băsescu a fost trimis în judecată

”Dintotdeauna a fost aşa. Aceste probleme nu sunt de ieri, de azi. Colegii mei şi eu dăm sistematic bani din buzunar pentru echipamentele de protecţie. Fie că e vorba de veste reflectorizante, fie că e vorba de costume de protecţie. Echipamentele de protecţie au şi ele un termen de folosinţă, de multe ori, când expiră, nu sunt reînnoite sau sunt, dar din banii noştri. Se face chetă, sunt firme care vin la Poliţie şi ne vând astfel de echipamente. Personal, am cumpărat de multe ori ceea ce îmi trebuia pentru siguranţa personală în misiuni. La Criminalistică, veste galbene sunt tot din banii poliţiştilor”, spune Ciprian Grosu.

Citește și: OFICIAL Anunțul de la DNA pentru Sorin Oprescu

Întrebat dacă motocicleta este funcţională, liderul de sindicat spune că la acest moment este stricată, având probleme cu ABS-ul.

Ciprian Grosu spune că, într-o misiune, la Constanţa, pe motocicletă, s-au rupt cablurile de ambreiaj şi le-a înlocuit cu cabluri de la frâna de bicicletă. „S-a descărcat bateria şi mi-au înlocuit-o cu una de scuter”, mai spune poliţistul.

Citește și: Decizie radicală a lui Sebastian Ghiță: A renunțat la licența pentru televiziune

„Se întâmplă de multe ori ca poliţiştii să plece în misiuni pe motocicletă cu uniforma, adică pantaloni de stofă, fără o protecţie asupra zonelor expuse în cazul unui accident”, precizează Ciprian Grosu.

„Situaţia dotării este una foarte delicată, pentru că vorbim chiar de viaţa poliţistului din stradă. Se fac contracte proaste, pe bani mulţi, adică se achiziţionează echipamente de proastă calitate dar se cumpără pe bani mulţi. Noi am făcut nenumărate demersuri la Minister pentru dotări, uneori am primit, de cele mai multe ori ni s-a spus, însă, că nu sunt bani. De fapt, ca să se facă economie la buget, toată lumea închide ochii când poliţiştii îşi cumpără singuri dotările pe care ar trebui să le primească de la instituţie. Dacă auziţi că o maşină de Poliţie face un zgomot ciudat, să ştiţi că e din cauză că mergem cu cauciucuri de iarnă şi vara”, a spus Grosu, scrie vrancea24.ro

Citește și: Dragnea, despre noua situație a lui Ponta: Nu pot sa cred că nu mai sunt! Cum? Nici n-am văzut

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.