Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un post TV cunoscut în occident se lansează mâine şi în România

televiziune

Compania germană Mainstream Media va extinde distribuția canalului pay-TV Romance TV în Europa de Est. Canalul dedicat publicului feminin, care în prezent este disponibil în Germania, Austria, Elveția și Polonia, va fi lansat pe 3 mai în România și Ungaria, potrivit Broadbantvnews.ro, citat de Pagina de Media.

Programul Romance TV va cuprinde filme bazate pe romane scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindstrom sau Utta Danella, comedii romantice și seriale de la distribuitori precum ZDF Enterprises, Arrow Red și Screen Global.

Vezi şi: Incident ŞOCANT: Fiica unei jurnaliste, agresată sexual de fiul lui Nicolae Guţă

Romance TV va fi un canal adaptat fiecărei piețe. În Ungaria programele vor fi dublate, în timp ce în România acestea vor fi difuzate în limba originală cu subtitrare.

Cele două noi piețe adaugă un potențial de șapte milioane de abonați de pay-TV unei baze de abonați care se ridică în prezent la opt milioane de gospodării.

"În prezent ne aflăm în negocieri cu principalii distribuitori de cablu atât din România, cât și din Ungaria", a declatat Tim Werner, director de operațiuni (COO) la Romance TV și membru în bordul Mainstream Media.

Vezi şi: TRAGEDIE pe teren: Un fotbalist a murit lovit de FULGER

Canalele internaționale Romance TV sunt operate de Mainstream Networks Holding, o subsidiară a Mainstream Media. ZDF Enterprises, subsidiara comercială a postului public german ZDF, deține 26% din acțiuni într-un joint venture.

Tematic Media Group se va ocupa de vânzări și de activitățile de marketing ale Romance TV în România și Ungaria. Compania este specializată pe piețe din Europa Centrală și de Est și are printre clienți posturi precum A+E Networks, AMC Networks, Scripps Networks and Viacom.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.