Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar a scăpat de arest după șase luni

ciocanel judecator

Daniel Maricuța și fosta secretară de la primăria Șelimbăr, Elena Scumpu, nu mai sunt plasați în arest la domiciliu. Oficial cei doi sunt acum sub control judiciar pentru următoarele două luni.

 

Fostul primar al comunei Șelimbăr a scăpat de arest la domiciliul, după șase luni în care magistrații au prelungit de fiecare dată această masură cu câte 30 de zile. Ultima dată s-a întâmplat în data de 20 aprilie 2016, atunci când completul de judecată a admis cererea procurorilor DNA de prelungire a măsurii de arest preventiv pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.04.2016 până la data de 23.05.2016 inclusiv.

De marți însă Maricuța nu mai este plasat în arest la domiciliu și va fi cercetat în stare de libertate, dar sub control judiciar. Aceeiași măsură a fost aplicată și în cazul Elenei Scumpu, și acesta scăpând de arestul la domiciliu, începând cu data de 24 mai 2016.

Maricuța nu a scăpat însă și de dosarul în care el și Elena Scumpu sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional şi luare de mită. Acesta a stat timp de 6 luni în arest la domiciliu, conform oradesibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.