Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar penal nu mai are scăpare: O judecătoare îi depune plângere la DNA

DNA

Unul dintre primarii realeşi care are probleme în justiţie, nu mai scapă de probleme. De data asta, se pare că nu mai are scăpare. O judecătoare îi va depune plângere la DNA.

Citeşte şi: Demisie surprinzătoare în România: A făcut istorie, acum renunță din cauza DIICOT-ului

Judecătoarea Adina Daria Lupea-Aghinita a anunțat că în cursul zilei de miercuri va depune plâgere la DNA împotriva edilului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. „Cu mine nu te pui domnule Chereches! Pe mine nu ma intereseaza ca te-a arestat fostul meu sot si eu nu merg la CSM sa ma apere! Ma stiu apara foarte bine singura! Chiar nu imi pasa de soarta ta si nici tie nu trebuie sa iti pese nici de postarile mele , nici de ouale mele umplute! Toata lumea stie ca ai fiefurile tale.Si tabloidele tale!Oricum eu nu te voi judeca!Sa fii iubit! Maine merg la DNA si ii fac plangere domnului Chereches! Am anuntat deja DNA -ul. Ma asteapta!” precizează Adina Daria Lupea Aghinița.

Citeşte şi: Victor Ponta, trecut 'pe linie moartă' de Liviu Dragnea: 'Mi-am asumat decizia'

Judecătoarea nu mai este căsătorită cu Marius Lupea, cel care l-a arestat pe Cherecheș, ci s-a recăsătorit, de aici și al doilea nume – Aghiniță. „Am trait cea mai mare mizerie din viata…Am mai trecut multe, si mai ales am trecut multe de cand m-am inscris la CSM. Am trecut si prin faza de taiat salariul nemotivata, ca cineva nu a vrut sa inregistreze o cerere de concediu. Am sa mai trec, dar nu pot trece prin mizeriile de articole datorita faptului ca eu si fostul meu sot slujim acest sistem judiciar. Sunt ADL!Nu ma confundati!” a mai precizat judecatoarea Adina Daria Lupea–Aghinita de la de la Sectia penala a Curtii de Apel Cluj, anunţă Gazeta de Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.