Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PNL, acuzat că l-a nimicit cu bătaia pe un rival local

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

S-a lăsat cu scandal mare pentru un primar PNL, care este acuzat acum că și-a bătut un rival local. Acuzații grave sunt aduse pe numele primarului PNL din Şieuţ, județul Bistriţa Năsăud. Un bărbat susţine că după o partidă de fotbal, primarul și fiul său l-au bătut cu pumnii și picioarele, până l-au lăsat inconștient. Motivul ar fi faptul că familia victimei nu l-ar fi susţinut la alegeri.

Citește și: DOLIU la Rio: Antrenorul Germaniei a murit în timpul Olimpiadei

Citește și: Schimbare MAJORĂ anunțată de ANAF. Sunt vizați toți românii cu carduri

Citește și: PNL taie în carne vie: Doi deputaţi sunt OUT

Citește și: Victor Ponta, anunț APOCALIPTIC pentru România: Ce ne așteaptă e TERIBIL

Soția bărbatului rănit e în stare de șoc. Omul pe care îl iubește a venit acasă bătut bine și acum are nevoie de îngrijiri medicale. Vinovatul ar fi primarul din comună, susține bărbatul. Cu puterile sfârșite, acesta a povestit calvarul prin care a trecut: ”m-a bătut primarul de la Șieuț. M-am certat cu feciorul său și a sunat la primar și m-au lovit cu lemnul în cap și am căzut jos și după m-au lovit cu piciorul. Mă doare gâtul și coloana”, informează B1.

Scandalul ar fi început la un meci de fotbal, când se aflau la masa organizată după partidă. Altercația, spun martorii, ar fi pornit de la faptul că la alegerile locale din luna iunie, familia bărbatului rănit, nu l-ar fi susținut pe primar.

După bătaie, la fața locului a apărut și poliția din zonă, însă abia după terminarea conflictului. Inițial, bărbatul a refuzat transportul la spital, însă dimineața cand se simțea și mai rău a chemat o ambulanță.

Primarul are însă o altă variantă în privința bătăii. Susține că el a fost, de fapt, victima: m-a lovit un coleg, un vecin de al meu. Un prieten de-al meu m-a sunat și m-am dus acolo. Când am ajuns acolo, am intrat între ei, s-au suit pe mine, m-au lovit. Eu nu am dat cu niciun par, habar n-am... Era întuneric, pe mine m-a lovit, m-am apărat, am dat și eu cât am putut cu pumnii, deci am niște contuzii la umăr, la torace, am făcut niște radiografii acum, mi-am pus o perfuzie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.