Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PSD, de 70 de ani, a bătut un bărbat, chiar în primărie: Scandalul a ajuns la tribunal

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Un primar al celor de la PSD este acuzat că a luat la bătaie un bărbat, iar întregul scandal a ajuns la tribunal. Este vorba despre un bărbat dintr-o comună din Gorj care a cerut în instanţă ordin de protecţie împotriva primarului din localitate. Edilul, în vârstă de 70 de ani, este acuzat că l-ar fi bruscat pe acesta chiar în sediul primăriei. În plus, pe numele sau a fost depusă şi o plângere penală, aşa că acum, acelaşi primar trebuia să dea explicaţii şi poliţiştilor care îl cercetează pentru purtare abuzivă.

Citeşte şi: Victorie IMENSĂ pentru cel mai bun jucător de tenis al lumii: Ce politician a 'îngenuncheat' în instanţă

Cearta dintre primar şi cel care i-a făcut apoi plângere a avut loc pe holurile primăriei. ”Am spus fetei că nu-mi convine răspunsul, să-mi dea altul. Dânsul a sărit şi mi-a dat cu pumnul în cap. Am venit aici ca să obţin ordin că mi-e frică, copilul mă cheamă să ies cu el în comună şi nu mai am curajul.”, spune reclamantul Robert Mangu, conform ProTV.

Citeşte şi: Previziuni SUMBRE: 'Războiul mocneşte în PSD. Tudose a început deja marea curăţenie' (presă)

De partea cealaltă, edilul din Schelă, Aristide Şerbanescu se apără. ”M-am cam enervat, m-am ridicat de pe scaun şi l-am invitat afară din primărie să părăsească instituţia, nimic mai mult. E adevărat, am cam împins uşa după el şi şi-a prins piciorul în uşă. A plecat, a dat telefon la 112.”, spune primarul.

Martor la incident, director scolii se bagă şi el în discuţie. ”Cetăţeanul l-am văzut, era pe hol, a pus mâna pe telefon şi vorbea la telefon.”, spune Gheorghe Dănășel.

Citeşte şi: Avertisment pentru bărbaţii trecuţi de 30 de ani: Ce probleme de sănătate pot avea - anunţ alarmant al specialiştilor

După ce a ieşit din clădire, bărbatul a sesizat Poliţia şi, în plus, a cerut ordin de protecţie. De-a lungul timpului, bărbatul a reclamat însă mai mulţi localnici, aşa că acum, nu prea îl mai crede nimeni. Primarul se gândeşte şi el să ceară un ordin de protecţie prin care să îi interzică bărbatului să mai intre în sediul Primăriei. ”Am devenit periculos, eu la 70 de ani îl omor pe el la 32 sau cât are. O să cerem şi noi ca instituţie ordin de protecţie împotriva lui să nu ne mai terorizeze.”, crede Şerbănescu.

Bărbatul care a depus reclamaţia beneficiază de ajutor social şi are de ani de zile mai multe amenzi neplătite, primite pentru diverse nereguli, de la primărie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.