Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar şi un om de afaceri apropiat de Elena Udrea, vizaţi de percheziţiile masive de duminică

politia mascati

Peste 300 de poliţişti au deschis duminică dimineaţa în 146 de locaţii din Bucureşti şi din 11 judeţe, la persoane şi firme bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul este estimat la 30 de milioane de euro, fiind implicate nu mai puţin de 200 de firme. Printre firmele percheziţionate sunt Erbaşu, UTI, Strabag, Romsys şi Total Network Solution.

De asemenea, percheziţii au loc şi la locuinţa lui Cristian Romeo Erbaşu. Vizat mai este şi Florin Frăţică, primarul independent din Bradu (Argeş), fost democrat-liberal. Acesta ar fi fost oprit în trafic de oamenii legii şi dus la audieri.

Compania lui Tiberiu Urdăreanu, UTI, şi cea a fraţilor Erbaşu au fost abonate de-a lungul timpului la cotracte bănoase cu statul. Erbaşu a fost firma care i-a construit Elenei Udrea complexul de la Băile Boghiş.

Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, este cunoscut drept un apropiat al PDL. Urdareanu a facut parte din delegatia oamenilor de afaceri care l-au insotit pe presedintele Traian Basescu intr-o vizita efectuata in China. Potrivit Antena 3, patronul de la UTI a fost partener de afaceri cu Anca Simona Medar, nimeni alta decat sotia lui Sergiu Medar, fost consilier prezidential si sef al Comunitatii Nationale de Informatii.

Vezi AICI detalii despre percheziţiile de amploare de duminică!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.