Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UN PSD-ist, bătut în plină stradă de băiatul unui liberal: De unde a început scandalul / FOTO

pn psd pnl

Mai sunt câteva luni până la alegeri, dar bătălia electorală e din ce în ce mai acerbă. În unele localităţi din ţară se pare că totul a escaladat. S-a ajuns chiar la bătaie.

Secretarul general al celor de la PSD din Jimbolia spune că a fost bătut de băiatul unui consilier local al celor de la PNL. De unde a început scandalul? Bărbatul susține că a fost bătut în plină stradă după ce a postat pe Facebook poze cu utilaje ale primăriei, folosite, spune el, de fiul unui consilier local în scopuri personale. Omul a depus plângere la poliție.

Gigi Albei, viitor candidat la Consiliul Local Jimbolia din partea PSD, susține că a primit mai multe poze de la oamenii din oraș în care apar utilaje de-ale Primăriei Jimbolia în curtea unui consilier local din localitate. Albei spune că alesul local a luat pur și simplu utilajele care ar trebui să fie folosite la lucrările de canalizare din localitate pentru a-i construi casa fiului său.

Vezi şi: Parlamentarii se 'bat cu pumnu-n piept': SRI nu face interceptări de 'capul lui'

„Am distribuit niște poze că un consilier local își făcea treaba cu utilajele închiriate de primărie pentru niște lucrări de canalizare în Jimbolia. Am publicat pozele pe Facebook și am fost urmărit și bătut în plină stradă. S-a oprit o mașină lângă mine, s-a dat jos fiul consilierului local și m-a bătut cu pumnii și cu picioarele. Mi-a adresat și injurii și după ce m-a bătut mi-a zis pentru ce. Pentru postările de pe Facebook. Am depus plângere la poliție sâmbătă seară. Utilajele respective erau la el în curte, își construiește casă nouă. Eu nu am vrut scandal, am vrut doar să trag un semnal de alarmă. Este normal să folosească utilajele primăriei pentru lucrări personale?”, a povestit Gigi Albei, cel care susţine că a fost bătut.

Citește și: Noua modă între adolescente: Cum se fotografiază / FOTO

Omul a șters postarea de pe Facebook după incident. De cealaltă parte, consilierul local acuzat spune că totul este o minciună și că fiul lui nici măcar nu se află în țară. „E un mincinos, vrea să ajungă consilier și nu știe ce să facă. V-a informat greșit. Nu a intrat niciun utilaj la mine în casă sau grădină. Nu este curtea mea, este curtea fiului meu. Fiul meu este plecat din țară. Nu este niciun utilaj al primăriei. Vrea să-și facă propagandă în oraș să ajungă el consilier. Nu a fost niciun utilaj în curtea fiului meu. Nu a fost niciun utilaj în curte acolo. Muncitorii trec pe acolo, pe stradă, ei muncesc. Poate s-a oprit unul să bea o cafea, dar nu a fost niciun utilaj în curte”, susține, pentru tion.ro, Neculai Tabeică, consilier local din partea PNL.

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.