Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un PSD-ist lansează o ipoteză şocantă în cazul incendiului din Colectiv: 'Mână criminală'

colectiv

Halucinant! Un deputat PSD lansează o ipoteză şocantă în cazul incendiului din Clubul Colectiv. Ninel Peia spune că noaptea groazei s-a întâmplat din cauza unei mâini criminale şi nu a fost un accident. Într-un editorial fulminant postat pe ştiripesurse.ro, Peiu rupe tăcerea şi lansează ipoteze incredibile.

În cumplita noapte s-ar fi dorit şi incendierea Guvernului, a Palatului Parlamentului şi a Ministerului de Interne, mai spune politicianul. Deputatul Ninel Peia susţine că incendiul de la Colectiv a fost pus la punct de minţi diabolice tocmai în laboratoarele universităţii din Budapesta. Potrivit planului, Guvernul şi Parlamentul urmau să fie incendiate.

"Indivizi infiltraţi printre manifestanţi, bazându-se pe forţa degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului şi, mare atenţie, a Parlamentului României. De aici încolo, disoluţia României nu mai era decât un joc de şah", a scris Ninel Peia.

Mai multe aici: INCREDIBIL! Noaptea când Ţara a fost la un pas de disoluţie!

Peia continuă scenariul halucinant şi povesteşte cu lux de amănunte cum s-ar fi destrămat apoi ţara. "La Cluj, era şi încă este pregătit un grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri care ar fi dat, în aceeaşi noapte, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă", mai spune deputatul Ninel Peia. Politicianul susţine că totul a fost dejucat prin demisia lui Victor Ponta.

Citeşte şi: Tăriceanu, lovitură pentru Iohannis și Băsescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.