Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un realizator TV îl face 'PRAF' pe ministrul Daea! Dezvăluiri despre spectacolul făcut de ziua sa: 'S-a dat în stambă în stilul caracteristic'

inquamphotos.com / Octav Ganea
petre daea

Radu Banciu a l-a criticat în emisiunea sa, "Lumea lui Banciu", pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, după dezvăluirile apărute despre petrecerea de ziua sa de naștere.

"Ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii, celebrul Petre Daea, joi în incinta ministerului și vineri la restaurantul Cercului Militar. Acest nesimțit s-a dat în stambă în stilul caracteristic.

Citește și: Victor Ponta denunță 'scamatoriile' lui Dragnea: 'Face pe Moș Crăciun și dă vina pe premier'

Invitați au fost directorii din cadrul ministerului Agriculturii, laolaltă cu rudele acestora, deci foarte mulți bezmetici în acest haos brownian. 50 de invitați pe sprânceană, după ce paranghelia adunase cu o zi înainte vreo 200, la ministerul Agriculturii”, a comentat Banciu.

Totul a ieșit la iveală după ce jurista Tereza Feraru, care a rezervat o masă la restaurnatul Cercului Militar exact în ziua cu pricina, a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat la petrecere.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea s-a impus în bătălia cu Mihai Tudose: ce s-a decis în negocierile de la Vila Lac

”«Din cauza nesimțirii ministruluI Petre Daea, aniversarea mea s-a dovedit un fiasco total», spune jurista. (...) Demnitarul ocupase sectorul din fundul sălii și își ridicase în picioare zecile de invitați. Făcuseră un cerc imes în jurul unui rapsod popular care cânta balade și doine de jale. De asemenea, se cânta despre oaie. Oaia a fost în centrul acestor balade.

După nenumărate solicitări, continuă dânsa, am înțeles că un ospătar i-a expus rugamintea noastră. Nu-i ceream decât o chestiune de bun simț, să renunțe din când în când la programul artistic despre oaie astfel încât să putem și noi, ceilalți sarbătoriți, să comunicăm cu propriii invitați. Ospătarul ne-a transmis sec: «cui nu-i place muzica mea, poate să plece».  Ăștia sunt oamenii noștri. Niște tirani cu legitimație expirată în sensul în care nu au orizonturi, nu au imaginație”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.