Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român a creat un scandal INCREDIBIL în SUA: CEO al unei mari companii, acesta a fost ARESTAT! Acuzații extrem de grave

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

CEO-ul român al unei companii din New Mexico, Dumitru Popescu, care a ajuns în centrul atenţiei în Statele Unite după ce a dezvoltat un vehicul electronic zburător, a fost arestat sub acuzaţii de fraudă şi deturnare de fonduri, relatează The Associated Press.

Potrivit postului local KVIA-TV din El Paso, Dumitru Popescu a fost arestat săptămâna trecută la Jonesboro, în Georgia, iar apoi a fost extrădat în New Mexico.

Citește și: Prima 'gură de oxigen' pentru moneda națională, după cotația istorică de ieri: La cât a scăzut euro în raport cu leul

El este CEO-ul Arca Space Corporation, o companie cu sediul în Las Cruces, care dezvoltă lansatoare spaţiale comerciale.

Popescu este vizat de cinci capete de acuzare de deturnare de fonduri, 13 capete de acuzare de fraudă şi un capăt de acuzare de fals.

Potrivit unei plângeri depuse la Tribunalul Districtual din comitatul Dona Ana, Popescu a minţit Anova Technologies, cu sediul la Chicago, pentru a obţine aproximativ 20.000 de dolari, anunță News.ro.

Citește și: Dezvăluire DINAMITĂ despre Familia Regală! Cum a devenit Principele Radu, de profesie actor, COLONEL – avansări la FOC AUTOMAT

Arca Space nu a răspuns imediat unui e-mail trimis de agenţie, precizează AP.

Era necunoscut faptul dacă Popescu, care deţine un paşaport românesc, are un avocat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.