Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un scandal ce atinge Casa Regală a României

F. P.
margareta si radu

Marele regizor și scriitor Mircea Daneliuc a încetat orice colaborare cu editura ieșeană Adenium, unde urma să-i apără întreaga operă, pe motiv de nerespectarea contractelor. La fel și scriitorul Alexandru Petria, care s-a ocupat de promovarea aparițiilor editoriale ale editurii.

"Ce a pățit maestrul Daneliuc e o bătaie de joc, o dovadă că contractele rămân vorbe în vânt și cum marile personalități ale culturii române au parte de tratamente revoltătoare din partea unor oameni cu caractere mici. E o realitate de care mi-e jenă. Eu nu mi-am primit leafa de patru luni de la Adenium, însă chestiunea atârnă mai puțin, contează că direcțiunea firmei nu-și respectă cuvântul dat", a declarat scriitorul Alexandru Petria.

Menționăm că editura, care are în portofoliu și revista de cultură ”Timpul”, organizează anual gala ”Oamenii Timpului”, unde sunt premiate personalități din diferite domenii. De anul acesta, manifestarea ”Oamenii Timpului”, care este sponsorizată și de primării și consilii județene din zona Moldovei, este patronată de Principesa Margareta, custodele Coroanei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.