Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şef liberal a comis-o grav de tot: GAFĂ de faţă cu toată lumea

primar

Un şef liberal a comis-o în cel mai important moment al anului. Gafa acestuia s-a întâmplat de faţă cu toată lumea din oraş.

Nicolae Robu a fost investit in functia de primar al Timisoarei. Liberalul a trebuit să depuna de doua ori juramantul deoarece prima oara a uitat sa jure cu mana pe Biblie si Constitutie. „Am avut emotii, pentru ca asa este structura mea de om sensibil, de om cu emotie, de om care pune sufletul in tot ce face. In mod normal, cand esti la a doua investitura in aceeasi pozitie, ai putea fi putin mai detasat. Am crezut ca pot fi, dar am dovedit ca nu pot fi, ca asa sunt eu”, le-a spus Robu consilierilor locali.

Citește și: DEZVĂLUIRI din intimitatea Simonei Halep

Şi asta nu e tot. Un alt moment jenant s-a petrecut la Primăria Timişoara. În centrul atenţiei, dar fără voie, un consilier local cu dizabilităţi. Aleasă în premieră consilier local, Raluca Popescu de la PMP nu a putut intra ajunge în sala de consiliu, unde primarul Nicolae Robu a fost investit cu un nou mandat și a depus jurământul. După minute bune în care tânăra în scaun cu rotile, care este și preşedintele Asociaţiei „Ceva de Spus”, a aștepta o soluție, a fost până la urmă ridicată cu căruciorul de Sorin Predescu, şeful Direcţiei de Cultură, de un poliţist local din instituţie şi de un cetăţean. Ajunsă la capătul scărilor tânăra era la un pas să izbucnească în plâns din cauza umilinţei suferite. În fața „convoiului”, mergea extrem de liniștită Rodica Cojan, serviciilor sociale din subordinea Primăriei Timişoara.

Explicația municipalității a fost una simplă: liftul s-a stricat din cauza ploilor. „Liftul se mai defectează, ocazional. De ieri acesta nu mai funcționează și un alt sistem pentru accesul persoanelor cu dizabilități nu este funcțional la nivelul municipalității”, au declarat reprezentanții Primăriei Timișoara, relatează pressalert.

Citeşte şi: DRAMĂ fără margini pentru primul solist al trupei Phoenix: I s-a amputat un picior / VIDEO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.