Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator, prieten cu Kim Jong-Un, știe cum să aducă PACEA în lume: Ce cadouri îi pregătește liderului de la Phenian

www.nasul.tv
Kim Jong Un

Un senator italian încearcă să facă ce nu reușesc marii lideri ai lumii! Într-o perioadă în care întreg mapamondul este tot mai îngrijorat de testele nucleare din Coreea de Nord, oficialul italian vine cu o idee total neobişnuită. Antonio Razzi spune că va încerca să-l îmbuneze pe Kim Jong Un cu... fotbal şi muzică. După cum chiar senatorul italian a anunțat, liderul nord-coreean este un admirator al lui Manchester United şi al lui Juventus Torino și, în opinia lui, fotbalul din Premier League va fi dominat de jucători din patria lui Kim Jong Un.

Citește și: Decizie SURPRINZĂTOARE a Turciei, pe fondul tensiunilor mari cu Occidentul: Mai multe submarine, avioane și o mie de soldați, detașați în Turcia

Politicianul Antonio Razzi nu-i promite însă o întâlnire cu vreun star din Premier League, ci cu cel mai în formă jucător din Serie A, Paulo Dybala. Razzi vrea să adauge şi puţină muzică:

”Vreau să-l duc pe Paulo Dybala în Coreea de Nord şi, de asemenea, voi încerca acelaşi lucru şi cu trupa Il Volo. Ştiu că Kim Jong-un este foarte pasionat de sport şi muzică, de aceea aş vrea să-l implic pe starul lui Juventus. Dacă l-aş duce acolo pe Dybala, ar fi 200.000 de oameni pe stadion. Ar fi o sărbătoare naţională”, spune senatorul Antonio Razzi, potrivit Prosport.ro.

Citește și: SUA intervine în scandalul uriaș din Kurdistan: Ce au anunțat americanii, după ce Erdogan a amenințat cu începerea unui nou război

Politicianul italian speră că astfel ca detensiona relaţiile dintre Kim Jong Un - despre care spune că este prietenul său - şi lumea occidentală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.