Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator, un chirurg si un consilier judetean vor sa se bata pentru Primaria Ploiesti

Trei pretendenti la fotoliul de primar al municipiului Ploiesti s-au inscris in cursa interna a PNL pentru nominalizare. Acestia sunt senatorul Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, chirurgul Dan Oprea si consilierul judetean Marius Fenichiu, potrivit co-presedintele PNL Prahova, George Ionescu.

Senatorul Volosevici a pierdut in 2012 la o diferenta de aproximativ 1000 de voturi mandatul de primar al Ploiestiului, in fata lui Iulian Badescu, in prezent arestat preventiv si trimis in judecata in doua dosare de coruptie. Intr-unul dintre acestea este inculpat alaturi de Sebastian Ghita.

Chirurgul Dan Oprea este si el o figura cunoscuta in Ploiesti, maia les dupa ce a denuntat subfinantarea si problemele cu care se confrunta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. In urma denuntului sau Ministerul Sănătăţii a deschis o anchetă iar managerul de la acea vreme al unităţii sanitare a fost nevoit să demisioneze. El si-a inceput deja campania in oras, distribuind fyere cu textul: „Împreună diagnosticăm Ploieştiul, împreună îl tratăm. Vino alături de mine să oprim hemoragia banului public?”.

Consilierul judetean Marius Fenichiu si-a inceput si el campania in oras. El a demarat mai multe actiuni de imagine alaturi de voluntari, pe care le-a promovat apoi si pe retelele de socializare. Fenichiu a incercuit cu vopsea gropile din oras si a curatat bancile din parcuri.

In alte orase din Parhova, batalia interna in PNL nu pare sa fie la fel de acerba, in multe situatii existand un singur candidat. Astfel, pentru Primăria Câmpina s-a înscris actualul primar Horia Tiseanu, pentru Primăria Sinaia s-a înscris în cursa internă din PNL actualul primar Vlad Oprea, în timp ce pentru Primăria Buşteni va candida Emanoil Savin, iar pentru Primăria Urlaţi va fi candidat Marian  Machiţescu, ambii fiind primari în funcţie, potrivit liberalilor prahoveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.