Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un sportiv celebru a rupt în bătaie o actriţă de filme pentru adulţi: Riscă puşcărie pe viaţă

celula puscarie

Scene teribile cu un sportiv celebru şi o actriţă de filme pentru adulţi. Bărbatul a rupt-o în bătaie până a băgat-o în spital. Acum riscă puşcărie pe viaţă. War Machine, un luptator UFC in varsta de 35 de ani, a fost gasit vinovat pentru 29 din cele 34 de fapte de care a fost acuzat, dupa ce aproape si-a omorat in bataie fosta iubita si pe actualul partener al acesteia.

Citeşte şi: SCENE INCREDIBILE la TVR: Jurnalista Emilia Șercan a plecat, în LACRIMI, din emisiunea Eugeniei Vodă

Barbatul a fost gasit vinovat pentru faptele comise in 2014. Decizia nu a fost usor de luat, juriul hotarand asta dupa nu mai putin de 10 zile de testimoniale si deliberari. Astfel, americanul a fost gasit vinovat pentru 29 din cele 34 de fapte de care fusese acuzat. Printre acestea se numara violenta domestica, agresiune sexuala si chiar rapirea si atacul fizic asupra fostei sale prietene, actrita de filme pentru adulti Christy Mack si a iubitului ei actual, Corey Thomas. Motivele acestor fapte sunt ca barbatul si-a surprins iubita in pat cu un alt barbat, dar si ca acesta consumase un cocktail cu droguri - Aderall, Lexapro și steroizi.

Citeşte şi: ALERTĂ în Capitală din cauza jocului 'Balena albastră': Gabriela Firea ia măsuri de ultimă oră

Fosta lui iubita, Mack, in varsta de 25 de ani, spune ca a fost batuta timp de doua ore, timp in care si-a pierdut un dinte, a fost ranita puternic la un ochi, a avut o coastă fracturata si ficatul fisurat, conform ProTV. Femeia a fost si amenintata cu moartea de catre fostul iubit: “Se uita la mine si mi-a spus: acum trebuie sa te omor, am mers prea departe. Nu poti fi vazuta in halul asta, toata lumea va sti”. Numele sau nu a fost intotdeauna "War Machine" (masina de razboi). Americanul, care se numea Jonathan Koppenhaver, a ales sa isi schimbe numele dupa ce a facut teribila fapta. War Machine va ramane in spatele gratiilor pana cand isi va afla sentinta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.