Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ziarist zice că a prins-o pe Monica Macovei cu minciuna: 'Mandela, ne vedem la CEDO'

MONICA MACOVEI - CONFERINTA

Război total între europarlamentarul Monica Macovei şi mai mulţi jurnalişti de la Antena 3. Europarlamentarul este acuzat de minciună după ce anunţase că a câştigat un proces cu jurnaliştii din trustul Intact. Jurnalistul Victor Roncea o acuză de minciună pe Monica Macovei, în legătură cu afirmații ale europarlamentarului care a anunțat că a câștigat definitiv un proces cu Antena 3 și colaboratorii acestui post TV.

Citeşte şi: ŞOC în tenisul mondial: Zeci de persoane arestate din cauza meciurilor trucate

"Ca de ziua Republicii Socialiste România, fostul procuror comunist Monica Macovei se laudă că a câștigat procesul contra libertății presei, cu mine, Radu Tudor și Mihai Gâdea. În postarea ei triumfalistă decretează că am fi fost puși să ștergem de pe site-urile noastre "minciunile" despre participarea ei la mineriada din iunie 1990. Nimic mai fals! Curtea de Apel, deși dă peste cap decizia justă a Tribunalului - only în România! -, bazată pe recomandările CEDO privind libertatea presei, cere doar eliminarea unui pasaj - ce-i drept cheie - dintr-o postare a lui Radu Tudor, reprodusă și pe blogul meu. Privind celalalte pretenții aberante ale Mandelei - Curtea "RESPINGE RESTUL ACŢIUNII, CA NEÎNTEMEIAT".

Citeşte şi: Vlad Voiculescu pune piciorul în prag în cazul vaccinării copiilor

Așadar, Macovei rămâne și pentru Instanța aceeași procuroare - era să scriu curca beată - activă la mineriadă din iunie 1990 în serviciul FSN și al lui Ion Iliescu. Singura mea obligație este - și o reproduc cu plăcere - următoarea: "Obligă pârâtul Roncea Victor Alexandru, să şteargă din cadrul postării sale intitulate „Să ne aducem aminte cine este Monica Macovei cu Radu Tudor, despre mineriada din iunie 90 şi Victor Roncea, despre „dreapta” din PE: „Rămân alături de asociaţia Accept şi comunitatea de gay, lesbiene, bisexuali şi trisexuali” ”, din data de 9 iulie 2014, de pe site-ul roncea.ro, următorul paragraf preluat de la pârâtul Radu Tudor: „Trecutul procurorului Macovei demonstrează că anticomunismul ei este o parodie, o glumă proastă şi o minciună grosolană. Comunismul s-a clădit şi s-a bazat în abuzul său pe oameni ca Macovei”." Ați înțeles ce trebuie eliminat de pe postarea cu lesbienele, homosexualii, bisexualii și trisexualii Mandelei? Ca „Trecutul procurorului Macovei demonstrează că anticomunismul ei este o parodie, o glumă proastă şi o minciună grosolană. Comunismul s-a clădit şi s-a bazat în abuzul său pe oameni ca Macovei”. Deci, ca să mă înțelegeți mai bine, repet: „Trecutul procurorului Macovei demonstrează că anticomunismul ei este o parodie, o glumă proastă şi o minciună grosolană. Comunismul s-a clădit şi s-a bazat în abuzul său pe oameni ca Macovei”. În ce privește caracterul "definitiv" al sentinței, stai liniștită, cucoană: ne vedem la CEDO!", spune Roncea pe facebook.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE O femeie ÎNSĂRCINATĂ se LOVEȘTE CU CIOCANUL în abdomen ca să-și ucidă bebelușul / VIDEO

Macovei a anunțat joi că a câștigat definitiv procesul cu Antena 3 și colaboratorii acestui post TV, care ar fi mințit atunci când au acuzat-o că ar fi fi anchetat oameni la Mineriada din 1990.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.