Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre nunțile cele mai selecte din Marea Britanie are loc sâmbătă

Pippa Middleton iubit

Pippa Middleton a făcut senzație la nunta surorii ei, Kate, cu prințul William, în 2011, cu o rochie mulată pe corp. Acum este rândul ei să fie mireasă. Toți ochii vor fi, din nou, îndreptați spre rochia ei sâmbătă, când îi va spune ''da'' lui James Matthews, un bogat om de afaceri, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric, cu care ea s-a logodit la 17 iulie 2016.

Cu toate acestea, Pippa riscă să fie eclipsată, deoarece căsătoria ei ar putea prilejui o rară apariție publică a prințului Harry cu prietena lui, actrița americană Meghan Markle, a căror posibilă logodnă fascinează mass-media britanice. Aripa tânără a familiei regale va fi prezentă, într-adevăr, în Berkshire, regiunea natală a Pippei, unde se va desfășura ceremonia. O va avea alături pe Kate, sora ei mai mare, Ducesă de Cambridge, și pe soțul acesteia, prințul William, în timp ce fiul lor, prințul George, de 3 ani, și sora lui, prințesa Charlotte, de 2 ani, vor fi cavaler și domnișoară de onoare.

Sora ducesei de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, și administratorul milionar al unui fond de investiții, de 41 de ani, vor păși împreună în fața altarului sâmbătă la biserica St. Marks din Englefield, construită în secolul XII, în ceea ce se așteaptă a fi una dintre nunțile cele mai selecte din Marea Britanie.

La cununia religioasă vor asista familia și prieteni apropiați, după care invitații sunt așteptați la casa părinților miresei, Michael și Carole Middleton, din Bucklebury, pentru masa festivă. Pippa a devenit celebră peste noapte datorită rochiei sale semnate de Alexander McQueen, la nunta surorii ei, urmărită la televizor de aproape 2 miliarde de oameni. Sute de mii de oameni au aderat pe Facebook la ''Pippa Middleton Ass Appreciation Society'' (Societatea fanilor feselor Pippei Middleton), care încă are 200.000 de fani, la șase ani după eveniment. ''Este uimitor să obții o recunoaștere la nivel mondial, dacă se poate numi așa, înainte de vârsta de 30 de ani, datorită surorii, cumnatului și dosului tău', a comentat ea.

A doua într-o familie cu trei copii, Pippa este cu un an mai mică decât Kate și cu patru ani mai în vârstă decât James. Născută la 6 septembrie 1983, ea a petrecut primii ani la Amman, în Iordania, unde tatăl ei, Michael Middleton, lucra pentru British Airways. Revenită în Marea Britanie, a frecventat o serie de școli private de elită. Absolventă a Universității din Edinburgh, în literatura engleză, ea s-a alăturat cercurilor mondene și festive din Londra. Iar când sora ei s-a căsătorit cu viitorul rege, Pippa a avut cel mai bun rol secund posibil, apărând la balconul Palatului Buckingham alături de familia regală.

A lucrat part-time pentru o afacere a familiei înainte de a publica o carte de sfaturi mondene pentru organizarea unei petreceri reușite, ''Celebrate: a year of British festivities for families and friends'', care i-a atras un potop de critici și a fost luată în derâdere pe internet și în presa britanică pentru simplismul ei. În 2016, cartea sa de rețete sănătoase ''Heartfelt'' a atras mai puține comentarii decât precedenta.

Invitată cu regularitate în lojele turneului de tenis de la Wimbledon, ea rămâne foarte activă în cercurile mondene ale capitalei britanice. În plan sentimental, a avut anterior relații cu fostul jucător de cricket în echipa Angliei Alex Loudon și bancherul elvețian Nico Jackson, anunţă Agerpres. L-a cunoscut pe James Matthews în 2012, dar au început să aibă o relație serioasă în ultimii ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.