Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unai Emery, antrenor PSG: 'Neymar este cel mai bun jucător din lume'

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Neymar este "cel mai bun jucător din lume", a afirmat vineri antrenorul lui Paris Saint-Germain, Unai Emery, despre atacantul său, venit recent de la FC Barcelona, scrie France Football. Întrebat într-o conferință de presă dacă există riscul ca în vestiar să apară gelozia, fiindcă se vorbește aproape numai de venirea lui Neymar, tehnicianul a răspuns: "Credem că Neymar este un jucător de top, cel mai bun din lume. Vrem însă să fie normal în vestiar, atunci când muncește, în viața colectivă. Toți ceilalți jucători sunt bucuroși când vine un fotbalist ca Neymar".

Emery a comentat debutul lui Neymar la PSG, în meciul de campionat cu Guingamp (3-0). "Aduce echipei un plus în ultima parte a terenului advers. Are o capacitate să schimbe ritmul, un plus de calitate în ce privește pasele și combinațiile, o capacitate să găsească poarta. În prima repriză adversarul a jucat mai închis, dar în cea de-a doua am atacat mult. Neymar a adus mai multă calitate individuală și colectivă în acest sector. Tactic, e capabil să facă multe lucruri ofensiv, dar și defensiv. Vom lucra pentru echilibru, dar e capabil de asta, are o condiție fizică excepțională", a spus tehnicianul spaniol.

În sezonul trecut, brazilianul a contribuit decisiv la eliminarea lui PSG de către Barcelona, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Parizienii au câștigat meciul tur, 4-0 pe teren propriu, însă au fost zdrobiți în returul de pe Nou Camp (1-6), conform Agerpres. Emery, cu care PSG a încheiat pe locul 2 ediția precedentă de campionat, a mai spus: "Pentru mine și pentru club, primul obiectiv este să câștigăm campionatul. Pentru celălalt mare obiectiv al nostru, Liga Campionilor, toată munca pe care o depunem în fiecare zi este importantă ca să construim o echipă solidă mental și foarte competitivă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.