Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde-și fac greii politicii Revelionul

revelion

Politicienii de la noi au renuntat, pret de cateva zile, la tensiunile si problemele de la munca si se pregatesc de un Revelion de neuitat, relatează România TV.

La putere, sau in opozitie, alesii nostri se au lasat patima politica de-o parte si se relaxeaza pret de cateva zile, departe de ochii curiosilor.

Presedintele Klaus Iohannis isi face sarbatorile alaturi de soţie in Florida. Acolo au petrecut cei doi si Crăciunul si vor sarbatori noaptea dintre ani tot acolo. Nu e prima oara cand Iohannis decide sa mearga de sarbatori peste ocean. După câştigarea alegerilor prezidenţiale şi chiar înainte de depunerea jurământului ca preşedinte al României, Iohannis a petrecut o săptămână în Palm Beach.

O destinatie exotica a ales si seful PSD, Liviu Dragnea, pentru sarbatori. Nu-i o noutate pentru acesta, pentru ca este al 9- lea an cand Dragnea alege Brazilia, ca si destinatie de relaxare si petrecere de Revelion.

Premierul Dacian Ciolos nu e atat de excentric. El si-a sarbatorit Craciunul in familie, pe Valea Prahovei, iar Revelionul il va gasi tot in tara, aproape de Capitala.

Fostul premier Victor Ponta a avut un an dificil, dar sarbatorile l-au gasit in tara, in familie, alaturi de Daciana Sarbu si cei doi copii ai sai, la Cornu, la casa de vacanta al socrului sau Ilie Sarbu.

În primii săi ani la Cotroceni, Traian Băsescu era o prezență obișnuită de revelion în piețele publice. Acum, cel mai probabil, fostul preşedinte va petrece Revelionul în Capitală.

Vezi si: Ce este interzis sa faci de 1 ianuarie

Vezi si: Gafă incredibilă la Pro TV

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.