Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde îşi trimit politicienii copiii la şcoală

andrei nastase

Mazăre junior a fost trimis să studieze Business internaţional la Londra. Între timp, în România se ocupă, un business adevărat. O terasă în Mamaia, locul preferat al tatălui primar, relateaza Antena 3.

De un tată potent financiar are noroc şi Vanghelie Junior. Alexandru se pregăteşte pentru politica de Dâmboviţa tocmai la Boston. Studiază ştiinţe politice la o universitate unde taxa de şcolarizare depăşeşte 50.000 de dolari pe an. Locuieşte într-un complex în care chiria unei garsoniere sare de 3.000 de dolari pe lună. 

Şi Mircea Geoană îşi şcoleşte copiii în America. Alexandru este deja student peste ocean la Stern Business School, iar Ana la Universitatea din Pennsylvania.

Al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu şi-a trimis băiatul cel mare la studii în Franţa. Călin Jr. moşteneşte pasiunea tatălui, aşa că domeniul ales nu este o surpriză.

Şi, la fel ca toţi aleşii, Tăriceanu este dispus să suporte oricât pentru ca juniorul să-şi urmeze visul.

Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase a plecat şi el să studieze economia la Londra, un oraş deloc ieftin. Fratele său, Andrei, a învăţat tot economie, dar în Italia, după care s-a întors în ţară pentru a se ocupa de un restaurant de lux. Presa a scris că şi-a deschis în 2013 un club şi la Neptun.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.