Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde se ascunde Sebastian Ghiţă: Anunţul oficial al poliţiei

captura TV
Sebastian Ghita

E întrebarea începutului de 2017. Unde se află patronul milionarul fugar Sebastian Ghiţă? Şeful RTV e dispărut fără urmă după alegerile din 11 decembrie, iar poliţia se declară neputincioasă. Nu reuşeşte să îl găsească cu niciun chip.

Citeşte şi: Ce l-a enervat pe Grindeanu în timpul vizitei lui Iohannis: Imaginile care l-au dat de gol / VIDEO

”Urmare a solicitării dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliţiei Române, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

Precizăm că, la data de 05 ianuarie a.c., persoana la care faceți referire a fost dată în urmărire națională ca urmare a emiterii unui mandat de arestare preventiv ce nu a putut fi pus în executare. De asemenea, aceeași persoană a fost dată în urmărire internațională, imediat ce instanța de judecată a emis mandatul european de arestare și cererea de dare în urmărire internațională. Menționăm că, așa cum am comunicat deja public, Poliția de Frontieră nu a transmis informații care să confirme ieșirea din țară a persoanei în cauză”, se arată în răspunsul IGPR transmis Antena 3.

Citește și: Apar noi detalii despre JEFUIREA lui Kim Kardashian: Viața bate filmul

Nicio instituţie din România nu ştie în acest moment unde se află patronul RTV, deşi îl poate urmări în fiecare zi pe toate posturile de televiziune. Sebastian Ghiţă apare în înregistrări, unele făcute înainte de anul nou, altele destul de recente, în care vorbeşte despre corupţie la nivel înalt. Ţintele sale: numărul doi din SRI, Florian Coldea şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.