Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde va candida Alina Gorghiu? Declarație surprinzătoare

facebook
alina gorghiu

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, că va anunţa ultima dintre colegii săi de partid unde anume va candida pentru alegerile parlamentare şi a subliniat că mai important este ce fel de liste şi ce profil de candidat vor prezenta liberalii în faţa electoratului, scrie Agerpres.

"Nimeni nu ştie în momentul acesta unde voi candida şi nici nu o să ştie nimeni, voi fi ultimul care va anunţa unde va candida. Tocmai pentru că mi se pare nerelevantă candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, dacă vom îndeplini criteriile de integritate şi eu vă garantez asta", a declarat preşdintele PNL la finalul CNC al partidului, întrebată despre locul unde va candida la parlamentare.

Primarul Sectorului 4 vrea să închidă un RENUMIT complex din București


Gorghiu a precizat că, marţi, PNL va depune listele pentru diaspora, urmând ca în jurul datei de 20 octombrie să le prezinte şi pe cele la nivel naţional.

STRENOGRAME INCENDIARE Cum se lăuda finul Elenei Udrea că poate influența presa/ UPDATE


"Marţi, dacă nu mă înşel, deja vom depune listele pentru diaspora şi veţi vedea listele noastre de parlamentari pentru diaspora şi spre sfârşitul lunii veţi vedea în jur de 20 octombrie lista de parlamentari pentru nivel naţional", a declarat preşedintele PNL.

Întrebată dacă a mai vorbit cu premierul Dacian Cioloş şi dacă s-au făcut alţi paşi în vederea unei viitoare colaborări a acestuia cu PNL, Gorghiu a spus:"Rămâne să decidă domnia sa dacă şi în ce măsură va dori o colaborare viitoare".

Ea a adăugat că în PNL sunt discutate mai multe variante în ceea ce priveşte funcţia de premier, întrebată dacă liberalii au o variantă de rezervă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.