Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unei aeronave care zbura pe ruta Moscova-Chişinău, în care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin, i s-a interzis accesul în spaţiul aerian al României

zbor

România a interzis survolarea spațiului său aerian pentru avionul în care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin. Aeronava s-a învârtit deasupra Ungariei timp de mai multe minute, anunța site-ul deschide.md, care citeaza "surse avizate".

Site-ul specializat FlightRadar precizează, pe contul sau de Twitter, ca "aeronava S7 cu zborul #S7157 de la Moscova la Chisinau, Moldova este blocată în apropierea graniței românești".

Într-o altă postare, cei de la FlightRadar scriu că nu au o confirmare, însă ”probabil s-a interzis intrarea deoarece in avion se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin".

Avionul a plecat de la Moscova, a survolat Belarus, Polonia, Slovacia, dar i s-a interzis să aterizeze la Budapesta. Pentru că nu i-a fost permisă intrarea în spaţiul aerian al României, aeronava a plecat înapoi spre Moscova pe acelaşi traseu.

Înainte de decolare, Rogozin a postat pe facebook un mesaj în care scrie despre tentativele autorităților moldovenești de a împiedica venirea lui la Chișinău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.