Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria vrea să-i dea MAREA lovitură lui Soros: Ce eveniment de amploare pregătește Budapesta împotriva controversatului miliardar

george soros

Guvernul Ungariei a anunţat marţi că va organiza un referendum referitor la aşa-numitul "Plan Soros", formulă folosită la Budapesta pentru presupusul proiect al miliardarului american de origine ungară George Soros de a determina Uniunea Europeană să accepte un milion de imigranţi.

Campania pentru referendum urmează să înceapă luna viitoare, a declarat Bence Tuzson, purtător de cuvânt al guvernului ungar, unui post de radio preluat de AFP. Zeci de mii de familii vor primi chestionare în acest cadru.

Citește și: Bilanț CUMPLIT în urma cutremurului de 7,1 pe Richter din Mexic: Imagini cutremurătoare - VIDEO

Va fi a treia consultare populară din 2015 încoace şi va avea loc cu şase luni înainte de alegerile generale din aprilie 2018. Prima a consultat cetăţenii asupra legăturilor dintre imigraţie şi terorism, iar a doua, după numai câteva luni, a fost intitulată "Să oprim Bruxellesul". Partidul Fidesz, condus de premierul Viktor Orban, a acuzat Uniunea Europeană că ameninţă suveranitatea Ungariei, anunță Agerpres.

Orban îl consideră pe Soros principalul inamic al Ungariei şi a lansat anul acesta mai multe acţiuni pentru a-l discredita şi împotriva numeroaselor organizaţii neguvernamentale susţinute de omul de afaceri, în special în estul Europei, reaminteşte AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.