Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNIC în lume! Cum își plătește Florentin Pandele antrenorul de la FC Voluntari: I-a dat loc de veci

Florin Pandele

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, are antrenor nou la echipa de fotbal. Un fost selecționer, Mircea Radulescu, o va conduce pe FC Voluntari de pe banca in meciul cu Steaua. Stoican si-a dat demisia dupa numai doua luni si a lasat postul vacant. Voluntari e la al 3-lea antrenor in acest sezon. Vintila a plecat si el repede de pe banca nou-promovatei.

La prima conferinta de presa ca antrenor principal al Voluntariului, Radulescu i-a surprins pe jurnalisti. Are de gand sa stea o vesnicie la noua lui echipa. La 74 de ani, Radulescu nu se mai gandeste exclusiv la fotbal cand sta pe banca.

"I-am zis si primarului. Daca vorbeste asa frumos despre mine, sa faca si o rezervare la cimitirul din Voluntari. O sa vorbesc si eu cu familia. Daca va veni momentul si pentru mine, sa ma odihnesc in liniste acolo unde am activat cativa ani cu succes. O sa antrenez o vesnicie aici, daca mi-am luat si loc de veci...", a spus Radulescu.

Mircea Radulescu le-a antrenat in cariera pe Sportul, Craiova sau Rapid si a fost selectioner in Romania, Egipt, Siria si Algeria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.