Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unicul universitar din Comisia de Învăţământ a Camerei Deputaţilor, dat afară a doua oară

camera deputatilor

Situaţie cel puţin ciudată în Comisia pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport a Camerei Deputaţilor. Unicul reprezentant al mediului universitar a fost dat afară din comisie. Deputatul neafiliat Sorin Cîmpeanu nu mai face parte din comisie, fiind înlocuit de deputata Alina Teis, care a depus jurământul luni.

"O chestie drăguță: sunt unicul parlamentar care a reușit performanta de a fi dat afara din aceeași comisie de 2 ori; o data de ALDE și o data de PSD. Si nu din orice comisie, ci din cea de educatie, unde din 25 de membri eram singurul din învățământul superior", a declarat Sorin Cîmpeanu pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi şi: Ponta, dezvăluiri explozive despre relaţia sa cu serviciile. Ce înţelegeri ar fi făcut Dragnea cu 'Sistemul'/ INTERVIU VIDEO

Sorin Cîmpeanu este fost ministru al Educaţiei în Guvernul Ponta, fost premier interimar. rector al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti, preşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor şi preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei.

În luna mai 2017, după demisia din ALDE, s-a încercat eliminarea sa din Comisia de Învăţământ, însă PSD s-a opus. Nu a mai fost cazul de această dată, Cîmpeanu rămânând fără niciun sprijin parlamentar după ce i s-a alăturat lui Daniel Constantin în proiectul Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.