Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uniunea Statelor Emasculate

Bodea Haiducul

Am să vă dau o veste: prostia se și învață! Nu e că doar unii se nasc proști, iar tu ești scutit. Nici vorbă! Poți fi foarte ușor educat să fii prost. Cel mai bun exemplu, adulația noastră față de Franța. Românul se comportă ca o țărăncuță proaspăt ajunsă la oraș, care se uită în fundul unui fandosit și i se pare că pute mai frumos decât al vacii pe care o mulgea înainte. Vai, cum, e sora noastră cea mare și ajutătoare, vor striga pe nas ”intelectualii” francofoni, bine ”instruiți”! Când, de fapt, madama e un marchiz travestit, obișnuit să ”stăpânească” tot ce poate fraieri.

Zilele acestea, după ce a experimentat în colonie tehnocrația guvernamentală și procuratura politică, surioara noastră se pregătește să implementeze la ea acasă tehnocrația prezidențială. Într-o regie de film franțuzesc, cu naționalista Le Pen pe post de Vadim și ”tehnocratul” Macron pe post de Cioloș, salvatorul de politicienii corupți. Dovediți și acolo de nou înființatul lor DNA (Parquet National Financier) și de omniprezentul lor serviciu secret.

Oh, vor sări franțuziții îndoctrinați, au învățat de la noi, vezi ce doamnă e Franța? Pentru cei slabi de minte, poate! Cine ne-a impus să înființăm PNA, în premieră în Europa și nemaifăcut până de curând? A răsărit ideea în capul politicienilor noștri pierduți între foamea a două HG-uri cu dedicație? Sau a fost ordin de la UE? Dar Cioloș de unde a fost detașat în poala adormită a merkelianului Iohannis? Nu tot cu depeșă franțuzească a venit, cu toată brigada lui? Dar Clotilda, cu pretenții de mare politician român pe banii pe care noi îi dădeam la Bechtelul sugrumat prin ordin de la Bruxelles? Hai să nu ne mințim singuri! Nu prea mai face nimeni nimic nou în țara asta. Înființăm și vindem ce ni se ordonă. Ca o colonie amorezată și blajină ce suntem.

Raționalii vor întreba: de ce ar copia Franța prostiile noastre. Simplu! Pentru că s-au dovedit eficiente la noi pentru scopul lor: unificarea totală a Europei prin renunțarea statelor la suveranitate. Politicienii tind să se ia cu interesele lor, își văd de jocurile locale și naționale, încearcă să păstreze putere cât mai multă la nivelul lor, nu vor să cedeze frâiele altora de la centru. Uite, un exemplu banal, e aproape imposibil să unifici două comune de doi bani, pentru că niciunul dintre primari și consilieri nu va fi dispus să își piardă postul, mai bine se chinuie financiar de pe o zi pe alta. Iar asta merge așa, in extenso, la oraș, la județ, la regiune, la național. Ori, cum pot creierele stimulate financiar să finalizeze Statele Unite ale Europei (o piață economică gigant, unitară și coerent controlată), când politicienii români, unguri sau francezi au figuri de independență și naționalism?

Soluția politică pe care au găsit-o e TEHNOCRAȚIA. Oameni care sunt numiți de sus, nu aleși. Care nu au legătură cu poporul, nu îi dau socoteală, nu sunt sensibili la părerea sau personalitatea națiunii, ci sunt obsedați doar de perfecționare, performanță și apreciere în domeniul lor. Niște roboți ușor controlabili, cu diplome, medalii sau bani, după viciile fiecăruia. Sau fabricați în laboratoarele serviciilor secrete europene unificate.

Logica este facilă... Un guvern tehnocrat, stăpân peste un popor căruia i s-a indus ura totală față de o clasă politică decimată de procuratură și atent selecționată de servicii, nu va avea ifose naționaliste. Chiar dacă nu ar fi teleghidați din umbră, obsesia economică îi va face pe surogații ăia ușor de convins că ”topirea” într-o ”multinațională” politică este soluția cea mai eficientă pentru ”compania” care le-a fost încredințată. Orice premier tehnocrat va semna fără să clipească actul de cedare totală a suzeranității, liniștit că a predat unitatea economică ”România” pe mâna unor genii politice. Luând la schimb medalia de cavaler al SUE și numirea în funcția de guvernator al coloniei.

Aparent sună bine: un proiect grandios, măreț, ambițios, eficient! Și eu mi-aș dori o Europă unită, mai coerentă și mai prosperă. Dar, îmi tot vine în cap o întrebare pragmatică... Ce fel de stat vor să construiască ăia de se tot adună la Bruxelles, folosind interceptările securiste ale serviciilor și cătușele gestapoviste ale procuraturii împotriva adversarilor lor politici? Ce fel de stat va fi viitoarea Uniune Europeană dacă e construită cu bulanul poliției politice? Cu ce va fi diferită de Uniunea Sovietică? Sau de România lui Gheorghiu Dej și Ana Pauker? Cu ce va fi mai bună față de Germania lui Hitler, Italia lui Mussolini sau Spania lui Franco?

Cum poți să construiești o Europă democratică cu mijloacele unor dictaturi odioase? Cum poți să creezi o Europă frumoasă prin mințirea popoarelor? Cum poți să obții o Europă umană cu roboți produși de serviciile secrete?

Ați văzut cazurile copiilor luați de la români prin tot felul de state de prin Europa. Îi iau cu forța, îi plasează în orfelinate și îi dezumanizează. Prea puțin le pasă de ceea ce simt copii sau părinții. Reguli robotizate făcute de politicieni robotizați sunt executate mecanic de funcționari robotizați. În loc să educe părinții și copii, pentru o relație mai armonioasă, îi despart chirurgical, ca pe niște câini ce nu se înțeleg. Noul STAT pe stil european a devenit stăpânul oamenilor! Nu mai ține cont de familie, nu mai încearcă să educe, preferă să trateze oamenii ca pe vite de grajd, după rețete date de niște șoricei de bibliotecă, ratați din punct de vedere uman, dar realizați prin mii de lucrări științifice.

Și atunci te mai miri că un șef de prin SRI spune că datoria lor e să apere Statul cu orice preț? Și că serviciile noastre execută orbește ordine de pe afară, încălcând fără teamă legile țării și sfidând relaxați regulile democrației? Hai, ei au o scuză, că milităria e pe cultul obedienței, dar, cei care ar trebui să pună Statul în serviciul cetățeanului, de ce fac invers? Pentru că, fără știrea noastră și pe banii corporațiilor Declarația Drepturilor Omului de la Paris a fost înlocuită cu Declarația Obligațiilor Omului de la Bruxelles...

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.