Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova se întăreşte: Florin Costea şi Mihai Dina vor să revină la Ştiinţa

www.gsp.ro
Florin Costea

Adrian Mititelu începe să-și formeze fosta echipă. Deși evoluează în liga a 4-a acum, FC U Craiova începe să atragă din ce în ce mai mulți foști jucători care au îmbrăcat tricoul echipei pe când evolua în Liga 1. După fundașul dreapta Ovidiu Dănănae, cel care a semnat săptămâna trecută cu Știința, și Robert Săceanu, aflat deja în organigrama clubului, alți doi foști fotbaliști își pregătesc revenirea la clubul la care s-au consacrat.

Atacanții Mihai Dina, în vârstă de 31 de ani, și Florin Costea, în vârstă de 32 de ani, care evoluează acum în Liga a doua din Cipru, la formația Othellos Athienou, ar vrea să revină la prima iubire, conform fanatik.ro. Dina aproape că și-a dezvăluit planul pe Facebook, după ce a postat recent o fotografie în care apare alături de prietenul său Costea, dintr-un meci în care cei doi evoluau împreună la Universitatea. Descrierea a fost una extrem de sugestivă: „Next stop” (Următoarea oprire).

„Nu am treabă cu CSU Craiova. E frumos că face investiții, dar diferența se vede pe stadion. Adică, cine e echipa mai iubită. Sincer, mi-ar plăcea mult de tot să revin la Craiova, împreună cu ceilalți colegi ai mei”, a declarat Mihai Dina, conform arenavalceana.ro. Cei doi se vor întoarce, probabil, la „Campioana unei mari iubiri” într-unul din sezoanele viitoare, când FC U Craiova speră că se va regăsi în ligile superioare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.