Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR a dat afară din partid un şef de Consiliu Judeţean: Unde va ajunge baronul

gabriel oprea

Excludere de răsunet din UNPR. Gabriel Oprea a decis să-l dea afară pe preşedintele filialei Neamţ, Constantin Iacob, şi solicită prefectului judeţului să constate de drept încetarea mandatului de membru al Consiliului Judeţean Neamţ, al cărui preşedinte este din decembrie 2014.

Citește și: UNPR își execută fostul primar interimar al Capitalei

Iacoban a fost preşedinte al filialei judeţene Neamţ şi, în decembrie 2014, a devenit noul şef al Consiliului Judeţean, fiind ales dintre consilierii judeţeni după decesul lui Culiţă Tărâţă. Potrivit unor surse politice, în ultimele luni Constantin Iacoban a negociat cu ALDE, urmând să pregătească trecerea la partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. De altfel, preşedintele Senatului se va afla, joi, într-o vizită în judeţul Neamţ, moment în care urma să fie oficializată trecerea lui Iacoban la acest partid, împreună cu alţi membri ai UNPR Neamţ. Printr-un comunicat de presă, transmis marţi de către UNPR, conducerea formaţiunii a decis excluderea lui Iacoban, fără a preciza însă şi motivele pentru care s-a luat această hotărâre.

Citeşte şi: ACCIDENT groaznic la metrou: Zeci de elevi și studenți răniţi / VIDEO

"UNPR a decis excluderea din partid a domnului Constantin Iacoban şi a solicitat prefectului judeţului Neamţ să emită un ordin de constatare a încetării de drept a mandatului de consilier judeţean, având în vedere încetarea calităţii de membru al partidului politic pe listele căruia a fost ales", se arată în comunicatul Uniunii. Pe de altă parte, UNPR a anunţat şi că solicită prefectului Capitalei emiterea unui ordin privind prin care să constate încetarea de drept a mandatului de consilier municipal a lui Ştefănel Dan Marin, fost primar interimar al Municipiului Bucureşti. Fostul membru UNPR a demisionat din această formaţiune şi s-a alăturat, săptămâna trecută Mişcării Populare, aşa cum a declarat, sâmbătă, pentru mediafax.

Citeşte şi: Un alt fost ministru din cabinetul Victor Ponta a ajuns la DNA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.