Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR a decis cum merge în alegerile locale: Schimbare semnificativă după ultimele evenimente

gabriel oprea

Gabriel Oprea și oamenii săi din UNPR s-au săturat să se tot roage de PSD și de Liviu Dragnea să facă echipă pentru alegerile locale din București și au decis să meargă singuri la confruntarea votului. Astfel, la alegerile locale din București, progresiștii vor avea propriii candidați, anunță șeful filialei din capitală, Neculai Onțanu. Schema ar putea fi aplicată și la nivelul țării, dacă lucrurile nu vor merge în sensul dorit de UNPR, mai ales că PSD nu ar vrea să se lege la cap după ce Gabriel Oprea a intrat puternic în vizorul DNA, care i-a întocmit mai multe dosare penale.

”Organizația UNPR a Municipiului București a aprobat astăzi, 02.03.2016, în cadrul ședinței Biroului Politic Permanent, principalele acțiuni și etape în vederea participării la alegerile locale din iunie 2016.

Citește și: Soția unui patron de televiziune de știri din România, goală pușcă pe Facebook / Foto 18+

Etapele stabilite sunt următoarele:

Etapa I: aprobarea candidaților propuși pe listele organizațiilor de partid ale UNPR de la sectoare, înscriși pe listele de militanți care vor participa la alegerile pentru consiliile locale. Conform aprobării Biroului Politic Permanent al Municipiului București, la fiecare sector, în baza competiției interne, au fost desemnate 50 de persoane pentru a fi selectate ca și candidați pe listele de consilieri.

Astfel, din cei 50 de candidați propuși de fiecare sector în parte, Biroul Politic Permanent al Municipiului București a aprobat efectiv lista de candidați conform legii la fiecare sector, în funcție de numărul stabilit prin legea electorală, precum și un spor de 50% pentru asigurarea supleanților.

Citește și: Fosta soție a unui ex-component al Generației de Aur se iubește cu un bărbat cu 15 ani mai mic

Etapa II: desemnarea în termen de maximum 14 zile a candidatului la Primaria Capitalei și a candidaților la primăriile de sector.

Etapa III: aprobarea candidaților de consilieri în cadrul Consiliului General al Municipiului București cu respectarea acelorași criterii ca și în cazul consilierilor locali și a opțiunilor candidatului la funcția de primar general.

Totodată, Biroul Politic Permanent a stabilit ca domnul Gherasim Vasile, vice-președinte al Organizației UNPR a Municipiului București, să coordoneze Departamentul de Strategie și Relatii Mass-Media.”, arată președintele UNPR Bucuresti, Neculai Onțanu, într-un comunicat de presă.

Citește și: Cea mai tare mașină din lume a fost prezentată: Cât costă și ce poate să facă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.