Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR caută lovitura în Capitală: 'Nu batem la ușa PSD'

Adevarul
dragnea-oprea-psd-unpr

UNPR-ul anticipează un scor surprinzător în București la alegerile locale. Favoritul lui Gabriel Oprea la sefia partidului, deputatul Valeriu Steriu, a spus ca a fost "impresionat" de organizatiile UNPR din Capitală.

"Nu batem la usa nimanui, suntem o echipa puternica si suntem pregatiti deja de niste luni sa mergem singuri in aceste alegeri. Imi doresc o campanie in care ne respectam competitorii si competitorii sa ne respecte pe nou. Este foarte posibil in toamna sa mergem impreuna pe liste cu PSD-ul si acest lucru inseamna ca poate fi o campanie decenta, o campanie de constructie", a declarat Valeriu Steriu, la Realitatea TV, intrebat care este politica UNPR de aliante in Bucuresti.

El a precizat ca UNPR este pregatit in Capitala sa mearga fara PSD,că are candidați pentru cele 6 sectoare si inca se masoara cea maa buna varianta de candidat UNPR pentru primaria generala, printr care si senatorul Ilie Nastase.

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va candida pentru un nou mandat. La sectorul 4 UNPR l-ar sustine pe Piedone daca vrea sa intre in cursa. "E decizia sa daca va mai candida, sondajele il arata ca e intr-o pozitie foarte buna, e pana la urma o decizie personala, in oricare dintre variante organizatia sectorului 4 are doua variante foarte bune de candidat", a spus Steriu

"Pe bucuresti organizatia e foartesolida, am ramas impresionat de maturitateaechipei, am fost saptamana trecuta la un instructa. Vom obtine un scor foarte bun pe Bucures", a adaugat el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.