Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR ia în calcul RETRAGEREA controlată din frăția cu PSD/ surse

factiune

UNPR-ul lui Gabriel Oprea joacă la rupere în alianța cu PSD și ALDE. L-au jucat pe premier la zaruri și acum au pupat inelul lui Dragnea, iar pe cei de la ALDE îi vor executați după ce Gabriel Oprea l-a acuzat pe co-președintele ALDE, Daniel Constantin nici mai mult și nici mai puțin de ruperea USL - în substrat UNPR își dorește postuld e ministru al Agriculturii cu orice preț.

Mai nou Gabriel Oprea a inițiat o nouă campanie de racolări agresive. Zi de zi cu limbaj de lemn UNPR anunță racolări pe bandă rulantă - sunt luați oameni de peste tot (și de la Putere și din Opoziție).

Potrivit informațiilor noastre din cadrul UNPR ar fi vorba de o testare a capacităților partidului de a face față pe picioare proprii atât alegerilor locale cât și celor parlamentare de anul viitor.

Potrivit ințelegerilor de până acum cu PSD (cu mențiunea că a fost vorba de președinția Ponta), UNPR ar fi mers pe liste comune cu PSD la locale și la parlamentare (cu aprox 60 de locuri eligibile).

Potrivit informațiilor noastre Gabriel Oprea a raportat la cel mai înalt nivel în stat că la parlamentare partidul său va merge pe liste separate de PSD (pentru a putea justifica o eventuală intrare la guvernare cu PNL).

Însă mai nou... după ce baronii PSD nu prea mai vor să se lase șantajați de UNPR, partidul generalului ia în calcul liste separate și la locale.

În acest fel ar trebui privite racolările din ultimele săptămâni ale UNPR și oameni ca Ilie Năstase sau medicul Constantin Stan vor candida din partea acestui partid la locale pentru primării importante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.