Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR incendiază Coaliția. Un nou război în Guvern / SURSE

guvern

UNPR vrea să pună mâna pe noi ministere și a luat in vizor inclusiv un minister important al ALDE.

Surse din UNPR au declarat pentru stiripesurse.ro ca nu considera corecta reprezentarea politica din Guvern si ca partidul isi doreste inca doua ministere fata de ce are in prezent. Noile dorinte ale UNPR vin in contextul in care in mediul politic se vorbeste ca PNL i-ar fi oferit UNPR-ului 4 ministere intr-un guvern liberal daca voteaza o motiune de cenzura.

'Daca a inceput sa ni se tina lectii de moralitate, de loialitate si de functionare corecta, atunci sa fim corecti si sa vedem ca Tariceanu si Constantin au vreo 4 ministere plus presedintele Senatului si noi ce-avem in afara de Oprea si Nicolicea? Vor sa vorbim de corectitudine? Vorbim de corectitudine", spun surse din UNPR.

Potrivit surselor citate, UNPR vizeaza acum Justitia, Agricultura, Internele si Relatia cu Parlamentul, plus Vicepremierul.

Justitia apartine PSD, iar Agricultura – ALDE.

Daca intrarea Justitiei sub coordonarea lui Oprea a fost agreata de Ponta, cedarea agriculturii catre UNPR ar provoca scantei majore deoarece ALDE nu are de gand sa cedeze nimic catre UNPR, spun surse din Coalitie.

In cazul in care se vor face mai multe rocade, cineva trebuie sa primeasca o compensatie care nu are de unde sa vina decat tot de la PSD care fie cedeaza un minister plin fie ‘inventeaza’un nou minister, fie mai introduce vicepremieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.