Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR joaca cu Iohannis? Generalul ii da onorul Comandantului Suprem

oprea

Vicepremierul si generalul Gabriel Oprea a declarat in urma unei intalniri cu liderii UNPR la Constanta ca obiectivul partidului sau este sa aibe 1 milion de membri pana in 2016. Desi a reiterat faptul ca UNPR nu este un partid care da jos guverne din care face parte, generalul Oprea i-a transmis presedintelui, Comandant Suprem al Armatei ca UNPR ii sustine proiectele, evident, in baza interesului national.

"Ne mobilizăm ca până la alegerile din 2016, UNPR să poată să aibă un milion de membri de partid. Un obiectiv ambițios, greu. E important pentru noi. Facem 5 ani de zile acum, de 1 mai. Un proiect care toată lumea știe că a ținut stabilitatea politică și economică a României. Un proiect mai militarizat, eu spun în sensul bun. Ne adresăm cu acest mesaj românilor și le spunem că cine dorește stabilitate, securitate și seriozitate, să vină la UNPR.

Fiecare, mai mare, mai mic să dăm acest mesaj mai departe. Am discutat în cadrul acestei ședințe faptul că ne-am respectat mereu angajamente. Suntem un partid care nu dăm jos guvernele din care face parte. Noi am introdus interesul național.

Sprijinim și toate proiectele naționale ale președintelui României, dl Klaus Iohannis pe apărare, servicii, justiție. Acesta este proiectul politic UNPR. Am vrut să dăm acest mesaj și din județul dvs, din Constanța", a spus Gabriel Oprea, presedintele UNPR.

PNL a lansat tot sambata o invitatie catre toti parlamentarii care doresc sa sprijine programul liberal de guvernare si crearea unei noi majoritati in jurul acestuia. PNL ar avea nevoie de sprijinul UNPR pentru schimbarea majoritatii si crearea unui nou guvern. Iar multi analisti considera ca acordul promt exprimat in legatura cu nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru functia de director SRI a reprezentat un semnal important al UNPR ca este deschis sa sprijine PNL-ul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.