Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR-ul încurcat. 'NĂVĂLESC' oamenii în partid, dar conducerea se teme de eșec

mici bere unpr

Foarte ciudată evoluția în interiorul UNPR-ului lui Gabriel Oprea. În timp ce public clamează faptul că mii de cetățeni se îndreaptă săptămânal spre partid și depun adeziuni. Se laudă în același timp și cu ținta de 1 milion de membri. NUMAI că în același timp vicepremierul Gabriel Oprea (pentru el exclusiv are decizia) are o mare teamă: face UNPR față pe picioarele sale sau e mai prudent să accepte în continuare dominația PSD?

Vezi și: Surse: Război generali - civili în UNPR

Potrivit unui comunicat al UNPR remis STIRIPESURSE.RO, în cadrul şedinţei, la care au participat şi alţi membri ai conducerii centrale a Uniunii, s-a analizat stadiul îndeplinirii obiectivelor partidului în această regiune, în principal proiectul care vizează înscrierea a un milion de membri la nivel naţional, până la alegerile de anul viitor. 

"Cei prezenţi au subliniat faptul că se înregistrează un aflux al celor care se înscriu în UNPR, iar situaţia este foarte bună şi în ceea ce priveşte înfiinţarea de noi organizaţii până la nivel de sate. S-au purtat, totodată, discuţii pe chestiuni tehnice, de organizare, specifice fiecărui judeţ şi s-a analizat activitatea organizaţiilor de seniori, femei, tineri şi studenţi, cu scopul adoptării măsurilor menite să crească responsabilitatea pentru fiecare categorie de membri", precizează sursa citată. 

De asemenea, au fost dezbătute cele cinci teme majore ale Planului Politic Naţional al UNPR: renaşterea naţională, funcţionarea statului, rolul României în lume, funcţionarea economiei, noul stat social.

Vezi și: Scenariile care-l dărâmă pe Victor Ponta

"Am spus mereu şi am dovedit că UNPR este partidul interesului naţional. Iar interesul naţional înseamnă siguranţă şi prosperitate pentru România. Când vorbim despre siguranţă, ne referim la siguranţa publică, la siguranţa locului de muncă, la siguranţa zilei de mâine, dar şi la siguranţa şi securitatea României. Când vorbim despre prosperitate, ne referim la prosperitatea ţării, dar şi a fiecărei familii în parte. Acesta este fundamentul UNPR, acesta este mesajul care trebuie să ajungă în fiecare organizaţie, la fiecare membru. Acestea sunt principiile care identifică UNPR în conştiinţa românilor", a transmis Gabriel Oprea. 

Participanţii la reuniune au mai discutat despre îndeplinirea obiectivelor de ordin economic şi social, precum şi proiectele de dezvoltare pentru zona Moldovei. 

În cadrul întâlnirii a fost prezentată o situaţie privind fuziunea prin absorbţie a PPDD, la nivelul organizaţiilor UNPR. 

Potrivit sursei citate, pentru alegerile de anul viitor, organizaţiile din regiunea I Nord-Est au ca ţintă un scor electoral de minimum 10%.

Nimeni nu știe însă când vicepremierul va decide să ia o decizie: pe liste separate sau pe liste comune cu PSD. Exista și varianta să se meargă separat la locala și pe liste comune la parlamentare, numai că la această ultima variantă social-democrații nu cuplează.

Vezi și: Lider PSD: Dragnea vrea scoaterea partidului de la guvernare/ surse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.